12/03/2017

12 mars

Axplock från Icas Facebook-sida:

Ja, det låter otroligt - i ordets sanna bemärkelse, helt enkelt absolut inte troligt - att Ica skulle dela ut 1500 kronor till folk hejvilt.

BREAKING NEWS: Allt som låter för bra för att vara sant är för bra för att vara sant. Se det lite som ett life hack att ständigt ha det tänket. Man sparar liksom en massa tid genom att slippa skriva till olika företag och fråga om reklam som utan tvekan är en bluff.

Nej, det är ingen lurendrejare som har varit i farten. Det känns nämligen helt rimligt att Ica skulle skicka ett sms till dig innehållande ett ofattbart kryptiskt meddelande ("Våra händer är bundna" - really?!) som dessutom avslutas med den smått hotfulla (?) frågan "Är du redo att ordna det?"


Det är inte mer än att man blir upprörd! Du använder alltså vitlökspeppar i din matlagning. Är inte det kriminellt?
Forumet är fel, det har du rätt i. Troligtvis är det även allvarliga fel på din matlagningsförmåga.
Är du seriös? Du vill köpa färdigt blomkålsris? Som man i vanliga fall gör genom att endast 1) riva blomkål, 2) koka upp vatten, 3) låta blomkålen koka i några sekunder och 4) hälla av i en sil. Visste inte att det är så stressigt i Kramforsvardagen att du inte ens hinner med detta.

Hej. Kan du vänligen ställa endast rimliga frågor?
Ska du verkligen ödsla din tid på att störa dig och - som om det inte vore illa nog - ta ett foto på köttbullen och skicka den till Ica? Du måste verkligen ha ett underbart liv.


#omduvetdetvarförframställerdudigdåsomenidiotochfrågaromdetpåenöppenhemsida


Let's be honest. Om du är rädd för gift ska du ta bort alla pommes. For ever. Det är nämligen - NEWSFLASH! - med största sannolikhet farligare för din kropp att du äter fryspommes än att någon ynka potatisbit är lite grön.

Någon som känner för att börja jobba på Icas kundservice?

No comments: