18/09/2010

18 sep

Vinner inte moderaterna priset för bästa och mest intensiva reklamsinne? De satsar liksom. Visar upp sig. Många tänker kanske "amen hallå! det är mina skattepengar de spenderar på propagandaskit". Men i den här bloggen tänker vi inte så. Här ser vi livet från den ljusa sidan.

Moderaternas tv-reklamer är de man minns. Vad har sossarna haft? Inte en aning. Något med jobb? Antagligen. Men det har moderaterna också haft. Det här minns man ju: I wanna know what love iiiiiiis, I want you to shooow meeeee! samtidigt som två killar i kassan på Ica mystittar på varandra och moderaterna påstår att kärlek på jobbet är en anledning till att alla ska ha ett jobb. Det är fint, tycker jag.

Vad hade sossarna nu igen? Något med en fet jävla hand (ser ut som den där korvhanden på Sibylla-macken vid busstationen i Nyköping) på slutet. Minns ingenting. Helt svart.

Mer om moderaternas påstridiga reklam-anda. Häromdagen härjade de på campus, där de satte ljusblå sadelskydd på i stort sett varannan cykel. Och det finns många cyklar på campus, ska ni veta. Överallt var det ljusblått. Som ett hav. Med texten: Nya moderaterna.

Dock var det ju lite knasigt när Sandra och jag stod på tågperrongen i Nyköping i går och moderaterna var där för att plocka röster eller något. I alla fall så delade de ut röda rosor till avstigande resenärer. Vet inte om moderaterna har missat det, men det är ju rent av sossarnas logga. Hujedamig!

1 comment:

Victoria said...

liksom hallå, deras valreklam är den bästa!