20/06/2012

20 juni

Dagarna går. Vi får se om jag ens kan lägga fram mitt examensarbete i augusti. Som det ser ut nu så har jag bara fått in tre intervjuer av typ sju-åtta stycken. Ja, jag har påmint lärarna flera gånger men nej, de har inte svarat på mail. Kan ju inte precis skriva klart min uppsats så länge jag inte har materialet. Men jag är inte så orolig över det där. Uppsatsen får ta den tid den tar. Blir bara lite tråkigt att ha den hängandes över axlarna när höstterminen drar igång; känner på mig att det kommer finnas en del annat skolarbete att pyssla med.

Som tur är sitter jag ju inte helt sysslolös. Har kommit igång med min sommarkurs, och den är faktiskt ganska kul hittills. Webbutveckling handlar det om, så läser på en massa om HTML och CSS. Som tur är har jag pysslat med HTML på basic-nivå sedan jag gick i fyran, typ, så där hade jag en hel del försprång. CSS har jag blivit van vid sedan jag började pilla med MySpace-layoter i åttan och här i bloggen förekommer ju sådana koder en hel del, också. Ska i alla fall bli kul att lära sig mer om webbdesign enligt "reglerna", eller vad man ska säga. Skulle vara riktigt kul att bygga en egen hemsida från scratch någon gång!

I morse kunde jag inte somna om när Victoria hade cyklat till jobbet (vi har en cykel igen! Pappa var här i söndags och fixade punkan på mitt däck. Tack!) strax efter klockan sex. Låg kvar i sängen och telefonade mig i någon timme eller så. Sedan bestämde jag mig för att gå upp och spela gitarr. Höll mig till den akustiska för att skona grannarna. Men när det kommer till musik och låtar och grejer så är det egentligen bättre att följa den här bloggen. Ta en titt, vetja!

Annars händer det inte så mycket här. I morgon ska jag plugga vidare. Om det är fint väder på eftermiddagen ska jag och frugan ta en kaffe på stan när hon har slutat jobbet. Just det, apropå ingenting: har köpt nya skor! Som passar! Satsade på ett säkert kort, nämligen att beställa samma modell som jag har haft tidigare. Adidas campus vulc, röda den här gången. Älskar den modellen, galet sköna. Så här ser de ut:Snyggare har man ju sällan skådat. Äh, kan lika gärna passa på att dela med mig av lite mobilbilder när jag ändå är igång. Har inte fotat särskilt mycket med systemkameran på senaste tiden, är väl instagramifierad eller något. Om någon fin läsare har Instagram kan du ju lägga till mig! thebeatch heter jag där, så klart. Nu till bilderna. Smakprov från de senaste veckorna, helt enkelt.


På självaste nationaldagen åkte jag på utflykt med mammis och pappis. Vi styrde kosan mot Vadstena och upplevde urtiden, eller vad man ska kalla det. Jag är ju ändå härdad - uppvuxen i gammeldags:a Trosa, liksom - men det här var nog rekord. Fin stad, helt klart. Men tycker synd om dem som genomlider vintrarna där.


Ett par dagar efter Vadstena fikade jag och Victoria med Kaisa på Babettes. Kaisa tog den här bilden. Nu ser jag för övrigt att mitt ena öga är mer öppet än det andra, så jag ser lite Thom Yorke ut. Bjuder ju på det, så klart.


Provade glasögon på Synsam. Hittade de här RayBan-brillorna och ville köpa dem direkt. Men sedan kom jag på att jag inte har något jobb, så det blir nog inget. Och nej, de är inte vita på kanten, som min mamma trodde. De är helsvarta. Matta. 


Och eftersom jag var duktig och inte impulsköpte nya glasögon så tröstköpte jag ett par tv-spel. Begagnade, så klart. Blir billigast så. Älskar att köra runt och vara pimp i San Andreas.


Avslutar med en bild på Alfons. Så här ser han ut när han sover utan att lägga ner huvudet. Skillad, kan man säga.

No comments: