15/04/2016

15 april

Fredagar är våra roligaste dagar i arbetsrummet på jobbet. Då har flera av oss lektionsfritt hela eller nästan hela dagen så vi ägnar mycket tid åt att prokrastinera* genom att till exempel göra en lista, visa varandra roliga saker, fredagsfika eller pimpa vårt rum på olika sätt. I dag hjälpte vaktmästaren oss att sätta upp anslagstavlor, och det första vi fäste på den ena av dem var...

... en lite busig Kim Sulocki i historielärarkavaj. Det är väl detta anslagstavlor är till för? Det var för övrigt jag som bestämde att vi skulle ha korktavlor i stället för whiteboard. Några fattade inte grejen men det är ju mycket coolare. Erkänn. Plus helt annan feeling med häftstift än magneter. Nu vill jag bara köpa klassiska stift i stället för de där genomskinliga som kom med tavlan. Kanske blir det nästa fredagsprojekt.

* Måste jag lägga in en notis här så att inte eventuella arbetsgivare, kollegor eller elever som läser min blogg blir oroliga? Detta måste tas med en nypa salt. Vi gör alltid vårt jobb. På fredagar har vi bara lite extra roligt under tiden. 

No comments: