03/08/2016

3 aug

Fler bilder från Kroatien kommer NU! (Tryck för att se större.)

Alla bilder förutom en i detta inlägg är tagna i Split. Vi åkte som sagt in dit flera gånger och traskade runt. Det var liksom så fint med alla gamla hus att man gärna promenerade där i flera timmar.


Det här är en av mina favoritbilder från resan. Jag är lite knäpp på så vis. Mitt i allt det fina finns det här fula och så är det just det jag gillar extra mycket.


På något sätt lyckas jag alltid hitta en massa trappor och övertala Victoria att vi ska gå uppför dem. Just de här trapporna var det i och för sig Victoria som såg först, men jag insisterade på att vi skulle gå längre och längre upp (trapporna tycktes aldrig ta slut). Trapporna ledde oss uppför ett berg, och när vi kom en bra bit upp...
... möttes vi av den här utsikten! Eller som den såg ut i min Hipstamatic-version:
Sedan gick vi ner igen och fortsatte vår promenad i Split.Vårt bästa restaurangbesök i Split var detta: Bokeria. Där beställde vi vad som skulle visa sig vara den godaste hamburgaren jag ätit i hela mitt liv. 

Victoria intill en väldigt stor kudde. Och så ett stort glas vin.

 Efter att denna bild togs insåg Victoria att Therése har fotat exakt samma dörr.

Det får räcka med bilder för den här gången!

1 comment:

Alldamnstories said...

Sååå fina bilder! Vilken proffs! Ja samma dörr och den två bilder ovanför, det rosa huset, har jag också! Haha... Kanske börjar jag få foto öga också?