15/11/2012

15 nov

Nu ska ni få se lite av vad jag och Victoria hittade på i Köpenhamn. Här kommer bilder blandat med en smula text.


Första bilden jag tog i Köpenhamn. Typisk Bea-på-semester-bild. Jag hade i förhand prickat ut skivaffärer på en karta, sedan gick vi till dem.
Vi gick till Søndermarken, det vill säga parken Winnerbäck döpt en skiva och en låt efter. 


Jag tog roliga bilder på mig själv i Søndermarken.


Det blev många Søndermarken-bilder. Inte så konstigt. Winnerbäck har traskat runt där, liksom.
Så här fint kan det vara i Köpenhamn.


Mina ögon letar ständigt efter klistermärken och street art. Gillar den här.


Utsikten från vårt hotellrum. Det där rosa är en bio.En kväll köpte jag något slags strut. Som en våffla, med choklad och kokos på. Jag var som ett lyckligt barn med min strut.


Ett slott. Jaha, tänker ni.Nyhavn var blåsigt och rätt så kallt på hösten.
Vi gick till Amalienborg, där kungligheterna brukar vinka från balkonger. De bor nog där, också.Det stod så många japaner med kamerastativ framför Havefruen att jag fick nöja mig med en bild från sidan. Funkar ju det också, liksom.


Billigt! Dock tillkommer frakt också.Två bilder från en kyrka. På neongrejen står det: I felt you and I know you loved me.
Fika, fika, mat. Den där bilden på mat föreställer chicken tikka masala från Skandinaviens första indiska restaurang. Godaste middagen på länge, helt klart.
Sedan blev det måndag och vi åkte hem.

Okej, kanske inte världens bästa redogörelse för vad vi gjorde. Men typ gick runt i halva Köpenhamn. Och så gick vi på stan en del, så klart. Fikade. Åt. Här kommer en bonusbild: skivorna jag köpte.


Bloc Party - Silent Alarm Remixed
Matchbox Twenty - More Than You Think You Are
Matchbook Romance - Stories and Alibis
Bayside - Acoustic

2 comments:

a-m said...

åh det där rosa huset har jag också gått förbi! tyckte det var såå coolt! det låg på vägen till pumpehuset! haha. ååh du köpte silent alarm remixed? blev du nöjd? jag älskar this modern love remixen :D

bea said...

Haha, ja det är ballt! Ja, har velat ha Remixed-skivan ett bra tag nu, och slog äntligen till! Blue Light-remixen är nog min favvo. Galet skön.