23/02/2009

feb 23


Det bästa med att ha SN i tre månader är att jag med spänning och lite pirr i magen kan följa Planket. Dagens bästa inlägg är undertecknat Ett Stort Jonas Brothers Fan (sic!): "[...] Jonas Brothers är inte emo, dom är ett par bröder som lever sina drömmar bara! Dom spelar pop, rock och nån låt är blues så dom är inte emo, dom sminkar sig inte heller!"

Och jag tänker, så att det luktar bränt i hela lägenheten, på följande: enligt min bedömning handlar det om tre bröder, inte ett par; kan inte emos leva sina drömmar "bara"?; spelar inte emo-band också något slags blandning av pop, rock och möjligtvis lite annat?; vet Ett Stort Jonas Brothers Fan vad blues är, eller har hon/han bara dragit till med något?; jag kan med all säkerhet lova Ett Stort Jonas Brothers Fan att även dessa tre pojkar sminkar sig, tror hon/han att de har bebislen, felfri hy av sig själva, eller? Även om Jonas Brothers-killarna ser ut som tre storvuxna bebisar så är de faktiskt pubbisar, och inget annat. Ett Stort Jonas Brothers Fan har förmodligen bara sett för många retuscherade bilder i Okej, och tror därför att gullepluttarna ser ut så by nature.

I övrigt på Planket denna måndag: en hälsning till en ponny, en hälsning från någon som älskar sin Felicia, någon tycker synd om bönderna och att mjölkpriset bör höjas, två 10-åriga tjejer som hälsar till elva personer inklusive en lärare vid namn Håkan.

1 comment:

Anonymous said...

Hahha, du är för söt.