05/08/2011

5 aug

Victoria och jag har haft lite semester. Fem dagar, närmare bestämt. Vi har hunnit besöka både Nyköping och Trosa. I Nyköping blev det bara en snabbvisit - en middag i hamnen med Victorias mamma och Carl-Arne. Morgonen efter det tog vi bussen till Trosa. Under måndagen och tisdagen gjorde vi inte så mycket. En fika i Trosa (självklart på Hannahs - godare vaniljbullar får man leta länge efter!). Badade i sjön vid sommarstugan. Låg i solstolar och läste. Spelade Wordfeud (jag). Klippte gräset. Sandpapprade och oljade om utemöbler. 

På onsdagen åkte vi till Mariefred. Promenerade runt i butiker och längs vattnet. Tittade på Gripsholms slott. Fikade medtaget fika (kaffe och mammas vaniljbullar). Lunchade på Taxinge slott. Åkte till Skottvångs gruva. Mamma och pappa skulle köpa grillkol från Skottvång, och jag fick äntligen se hur det ser ut inne i restaurangen där (många spelningar har de - synd att det ligger helt off). På torsdagen åkte vi in till Trosa igen. Gick runt bland butikerna, träffade gamla bekanta (svårt att undvika när man är i en så liten stad). Sedan åt vi lunch och efter det åkte vi tillbaka till sommarstugan. På eftermiddagen badade vi igen.

Bra dagar har det varit, i alla fall! Mysigt att komma till landet och kaffa med mammis och pappis. Tror att de gillade att få lite sällskap av mig och Victoria, också. Nu får ni njuta av lite bilder från dagarna som gått. Inleder med en gullig bild på en död insekt. 











No comments: