17/05/2012

17 maj

I dag känner jag för lite Anthony Green-uppskattning. För er som inte vet så var Anthony först känd för att vara sångare i Saosin, men det är han inte längre. Nu sjunger han i stället i Circa Survive, och ägnar sig även åt solomusik. Om någon har hört The Sound of Animals Fighting så var Anthony skunken där. Sedan finns det ett gäng andra band, men nu struntar vi i detaljerna. Anthony fyllde nyss 30 år. Han är ett musikaliskt geni. Ständigt inspirerande, ständigt med nya idéer och riktningar.

Det allra finaste med Anthony (enligt mig) är hans öppna fascination och beundran för sin son James. Anthonys Instragram kryllar av James-bilder. För att få James till världen krävdes så klart en hona, och det är där Meredith Green kommer in i bilden. Anthonys fru. De verkar vara så himla fina föräldrar. Att följa dem på Instagram är ett riktigt nöje, faktiskt. Och anledningen till att jag skriver det här inlägget just i dag är att Anthony och Meredith nyss (typ i går eller något) har fått en ny familjemedlem: Luke Francis. James nye bäste vän och kompis.

Firar det hela (när man är ett fan av någon eller något så firar man gärna sådana här händelser) med några bilder. Först två bilder på Anthony och James. Den tredje bilden är från Anthonys och Merediths bröllop. Att Anthony gifte sig i Macbeth-skor säger ju allt om hur underbar han är. Den fjärde och sista bilden är en bild som Anthony nyss la upp på Instagram. Den nyfödde Luke Francis Green.





Anthony har även skrivit en låt som heter James' Song. Den finns med på soloskivan Beautiful Things. Här är texten:

He laughs at everything
Unknowing the joy that he brings
There is this light in his eyes
So bright no one can deny
He'll have this time to change
The whole world is spinning around James

He loves his mama so
Even if she doesn't know
How he got so perf-er-ect
Our love is the best architect
But things they don't stay the same
The whole world is spinning around James

1 comment:

Marcela said...

sv: Jaa jag hade inte riktigt något rakblad heller, eller den var slö som fan efter att ha skurit ut ett mönster i gripen först.

Jaa kika här! http://theburninghouse.com/ Grymt som fan och jag tror din skulle bli himla intressant.