30/05/2012

30 maj

Har druckit snabbkaffe i mer än en vecka nu. Glaskannan till vår kaffekung (King of Coffee) råkade gå sönder, så vi köpte snabbkaffe så länge. I går åkte vi till Elgiganten för att köpa en ny kanna, men tydligen kan man bara köpa dem via nätet eller typ specialbutiker. Så vi åkte hem igen och beställde en. Hoppas den kommer fram snart, snabbkaffe är inte samma som riktigt kaffe. Köffe, som Johan Glans skulle ha sagt.

 

Var även nere på stan härom dagen och skulle köpa nya skor. Tyvärr finns det bara en skatebutik i hela stan (galet, jag vet), och där hade de inga skor i min storlek. Men så kollade jag runt på lite olika hemsidor och hittade ett par Vans som tydligen heter Old Skool 92 Pro (lite mer skateanpassade än de vanliga Old Skool), så dem ska jag nog köpa. Gillar egentligen inte att köpa skor jag inte har provat, men nu får jag chansa. Är i stort behov av nya skor, eftersom sulorna på mina gamla är så nötta att det snart går hål på dem.

I kväll ska jag till Harrys. Där ska vårt quiz-lag äta middag för de pengar vi har vunnit på att musikquiza. Funderar på att ta en hamburgare, de ser alltid så goda ut där. Gratis restaurangmat är inget man är bortskämd med, precis.

1 comment:

Charlotte said...

Svar: Tack för tipset! Jag har också hört att det inte är den bästa "speldatorn" vilket är synd. Man får nog helt enkelt välja och se vilket man gör mest, surfar eller spelar. Inte lätt val sånt här :)