06/02/2013

6 feb


Min nya bräda har anlänt! Galet fin och dessutom häftig. Ska bli intressant att se hur pass bra grepp den stjärnmönstrade ovansidan har. Med skor, alltså. Utomhus. Blir det för glidigt får jag sätta lite grippa på brädan. Men det vore toppen om det gick att ha den helt plastig, för då kan man ju i stort sett åka även om det råkar regna en smula. Om man ser till att ha lite extra kullager hemma. För er som blir sugna på att kolla efter en egen sådan här bräda (vem blir inte det?) så heter den alltså Globe Bantam (cruiser). Finns i tusentals (typ) olika färger.


Jag försökte förresten få Alfons att åka lite, men han var inte lika road som jag av äventyret. Tråkmåns! Dock gillar han att bita på skateboardhjul, av någon anledning, så det tog han sig friheten att göra.

2 comments:

Clara said...

Är det en skön Cruiser och lättare att åka på än en classic bräda? Jag är nybörjare på brädan men är rätt sugen på en bantam!

bea said...

tja clara! det är svårt att svara på. jag är främst van vid vanliga skateboards, och därför känns det så klart en hel del att cruisern är mycket mindre. mindre yta att stå på; jag måste tänka lite mer på hur jag pushar för att inte foten ska hamna för nära hjulen och så vidare. men man vänjer sig ju, tids nog! bantam-brädan är riktigt skön, bra glid i den och rolig att åka på. dessutom är den väldigt lätt att ha med sig överallt (dels är den ju liten och dels är den lätt; jag har en longboard också och det blir ofta att jag drar mig lite för att ta med den för den är tyngre och mer otymplig att bära runt på). jag tycker absolut att du ska köpa en! den rekommenderas verkligen. och när du har köpt den kan du varva med att lära dig åka vanlig skateboard och att åka cruiser. (förresten, om du står i valet och kvalet mellan olika cruisers så rekommenderar jag ändå bantam. den är lite större och bredare än till exempel en penny, vilket jag tycker är skönt när man är lite ovan! :))

jag beställde min bantam från england, nämligen routeone.co.uk. mycket billigare än i sverige, och frakten blev inte dyr den heller. finns säkert fler engelska/europeiska sidor som har sådana till bra priser (bra att beställa inom eu, för då slipper man ju tullavgifter!).

hoppas att det hjälpte lite!