13/03/2011

13 mars

Mark Hoppus auktionerar ut dyrgripar på Ebay. Dyrgriparna består av diverse Blink-182-relaterade ting. Mark lägger ut allt möjligt, och frågar till och med fansen via Twitter vad de kan tänkas vilja köpa av honom. Nu kanske några av er himlar med ögonen eftersom ni är trötta på rockstjärnor som bara vill ha mer och mer pengar trots att de redan har ett klart överskott av just det. Grejen med Marks auktioner är att pengarna inte går till honom.

American Red Cross samlar in pengar för att kunna stödja katastrofhjälpen i Japan. Det Mark gör för att dra sitt strå till stacken är alltså att i samarbete med American Red Cross lägga ut prylar på Ebay. Prylar som är väldigt värdefulla. Alla pengar Mark får in går direkt till katastrofhjälpen i Japan.

En auktion jag verkligen imponeras över är originaltexten till The Rock Show (se bild ovan). Det handlar om fyra pappersark med nedklottrade ord som Mark skrev en dag för drygt tio år sedan. När jag skriver det här är auktionen uppe i 15 100 dollar. Det är 8 dagar kvar på auktionen.

Någon som är sugen på att lägga ett bud?

No comments: